17.12.12

Holiday shopping

Hello lovelies, how all of you are doing? Are you preparing for Holidays? Because I am. Now I mostly work in the evening or from the afternoon and when I get home all I wanna do is eat and then sleep. So my free time mornings and evenings are spent holiday shopping, meeting friends and resting. 

Sveiki mielieji, kaip jums sekasi? Tikiuosi turiningai praleidžiat savo laisvą laiką. Kam atostogos greit prasidės kam ne, bet svarbu nepamiršti kitų ir visiem artimiem nupirkt ar padaryti kažką, kad pradžiuginti jų šventes. Kadangi aš dirbu nuo popietės arba vakarais mano laisvas laikas yra tik rytai ir gaunamos laisvos dienos kurias praleidžiu apsipirkinėdama arba susitikdama su draugais.

Image and video hosting by TinyPic

I now this may sound selfish or something but most of my presents are to myself. Well I did buy presents for everyone that I wanted to, but I feel kinda  bad buying all these things just for me... Who am I kidding shopping is my favorite thing I just wish I wouldn't have spent all my money on new things and bought a new laptop or a gym membership. But before the Holidays I am gonna get a new payslip and then I hope to buy the necessary things.


Žinau, kad tai gali nuskambėti kiek savanaudiškai, bet pagrinde ką pastaruoju metu pirkau yra sau. Na taip visiem brangiem žmoniem jau kažką nupirkau, bet visą kitą sau. Gal ir turėčiau jaustis savanaudė vienturtė, bet nesijaučiu, nes manau, kad kiekvienas turi turėt teisę savę pasilepinti, o ypač prieš šventes. Gaila tik, kad išvaisčiau tiek pinigų ant dovanų sau ir kitiems ir vis dar nenusipirkau naujo laptopo arba sporto salės abonimento, bet po švenčių bandysiu tai įgyvendinti


So here are some things I bought for myself/ keletas pirkinukų sau:

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic

Desitions that took me the whole hour in a shop:

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic


Kolkas tiek, geros savaitės, bučkis xx

I hope you all are enjoying December. Lots of love A xx

 Image and video hosting by TinyPic

12 komentarų:

Greta rašė...

Perfect pirkiniai! Tavo akys tiesiog įspūdingai gražios! :)))

Amanda rašė...

Prestige- aciu mieloji! Xx

Princess of California rašė...

O dieve, visi pirkinukai svajonee!! Cia Lietuvoj taip nera ka veikt, taip nera ka pirkt. Ziauriai is tikruju pavydziu, kad Anglijoj gyveni. Noriu ir as ten! :))

Pasikartosiu - grazuole esi!! :*

Amanda rašė...

Cia Lietuvoj turi bent draugu ir sniego ;D bet aciu mielOki, pati begali grazi esi!! ;**

Princess of California rašė...

Draugu visur gali rasti, o sniegas jau ziauriai pabodo! Siandien vos iki mokyklos nusigavau, tieeek daug kad net su ugg'ais lygu :D Na man sirdele paglosto vien trumpas sustojimas, kad ir UK oro uosta. Taip sirdele uzlieja kazkokia gera dvasia, pasijauciu nors porai valandu ir issiaubiu oro uosto parduotuves! :D I'm so weird, nekreipk demesio! :D & Aciu!! :**

Princess of California rašė...

ir be to uztagginau tave savo bloge! Jei turesi laiko, butu tikrai smagu isgirst tavo atsakymus! :)

http://princessofcalifornia.blogspot.com/2012/12/sunshine-award.html

Rebeka rašė...

Labai faini pirkinukai :) Turi nauja siekeja!

www.rebekasbeautyworld.blogspot.com

Amanda rašė...

Monika- taip tik gaila tu deaugu lietuvoj :( nk keisto as taip pat jauciaus ;D oo aciu butinai namo grizus paziuresiu :) Rebeka- uu dekui :) visad malonu gaut nauju skaitytoju :)

Amandžiukas rašė...

Sveika.Atsitiktinau aptikau tavo blogą,prisipanžinsiu paskaityti patraukė ir tai,jog esam bendravardės. :D Taip įsiskaičiau,kad net nepajaučiau,kaip perskaičiau visus tavo įrašus.Šaunuolė!Pradėjau sekti tavo blogą ir nuo šiol tavo blogas yra tarp mano favoritų.
P.S Reikia ir save palepinti,labai geras pirkinių pasirinkimas. ;) O čia jeigu susidomėsi . http://partyinlouboutins.blogspot.com/

Amanda rašė...

oho ziauriai nustebinai, tikrai made my day tavo komentaras labai malonu, butinai aplankysiu ir tavo bloga:)

Sandra rašė...

Et kaip noreciau tos jack daniels maikutes:) kiek kainavo ir kur pirkai?:)

Ir rankine beje labai puiki:)

Amanda rašė...

Kazkokioj mazoj parduotuvelej radau ;D labai aciu :)