21.8.10

HELP

Visos dienos tokios eilinės ir nuobodžios nėra net jokio jaudulio, kad artėja gimtadienis. Na nežinau kas džiaugtusi gimęs rugsėjo pirmą. Dabar tik dirbu, o savaitgaliais miegu iki pietų ir kai pasitaiko progą nusiperku kokių naujų rūbų už užadrbio pinigus, vėlau galėsiu parodyti bendrai ką nusipirkau tik jeigu jum įdomu. Penktadieni ruošiuosi pirkti batus, bet neapsisprendžiu kokius. Abieji zomšiniai aukštakulniai kažkur ties kulniuku, bet vieni paprasti pilki su plonais raištukais prie kulno, o kiti tamsiai melyni su apvaliom cariško švarko sagom. Aišku be dvejonių imčiau antrus, bet yra vienas bet ju padas raudonas, o aš taip neapkenčiu plagijavimo. tai ką patartumėt? Jie tiesiog svajoniu batai, bet tas padas. Gal apseiti irimt paprastesnius?
Translation: All days look the same and boring I'm not even excited that my birthday is comeing up. I don't know who would be happy to be born on September 1st (in Lithuania school starts always on this day). What I do now is work and sleep on weekends and when I have a chance I go spend the money I earned on clothes. I would be willing to show you if youre interested. On friday I'm going to buy new shoes but I can't decide. Both of them are anckle hight suede heels. The first one's are grey and simple and the second one's are amazingly gorgeous dark blue with militirastic buttons like on a balmain jacket. But there;s one but the blue one's have a red sole. And I hate cribbage. So what should I do? Should I just get over the blue one's and take the simple one's
Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic


P.S: the songs from currently listening are both excitment for the upcomeing step up 3 which I'm going to see next week!!!

with love Amanda.

10 komentarų:

Tati rašė...

Hi! I don't like red soles, so I would buy the grey ones. :)
Show us your choice!

Rugilė rašė...

Vau, aš irgi tą pačią dieną gimiau ir nelabai ja džiaugiuosi. Po vasaros būna visko per daug mokykla, gimtadienis..

O dėl batų, tai manau gali ir raudonpadžius užsidėt jei labai trokšti. Nors tai ir būtų šioks toks plagijavimas;)

Amanda rašė...

Tati-thank you for your advice. I will definately show my choice later next week :)

Rugile- butent. Tai va tas plagijavimas mane ir stabdo.

ohsoboheme rašė...

kaip jau ir sakiau, aš imčiau be raudonopado :D but it's up to you! <3

ohsoboheme rašė...

kaip jau ir sakiau, aš imčiau be raudonopado :D but it's up to you! <3

Amanda rašė...

dekui uz ptarima anyway :) <33

Greta rašė...

Velniop tą padą, jei anie kur kas gražesni, tai juos ir rinkis;}

summer rašė...

o man tai kaip tik tie pirmieji, manau, butu grazesni..plius man kazkaip keistai kai vaiksto panos su a la tai louis vuitton rankinem pavyzdziui, taigi visi supranta , kad ten greiciausiai ne tikros LV.. tai taip pat ir su batais.. as manau kai jau gali sau leist pirkt originala tada ir pirk, o kopijos tik juokingai atrodo..todel pati stengiuosi ju vengt..

Amanda rašė...

tiek skirtingu nuomoniu,sunku apsisprest ;DD

Amanda rašė...

summer- as ir turiu tokia pat nuomone, bet visgi as batus pirksiu del ju grozio o ne del to kad noriu fake laboutinu,man tai juose ir nepatinka bet manau vistiek imsiu raudonpadzius :)