3.9.12

blow out your candles and make a wish



Hello guys, sorry for being absent but I had a lot on my mind and many things to do. Saturday was my 19th birthday, but I celebrated it with my family on Sunday. So I did a lot of fun stuff. I gifted myself an early present- a new phone. So we spent time in an Asian all you can eat restaurant and believe me I was like heaven.  I still feel stuffed from all the sushi, chicken and the chocolate fountain.


Sveiki mielieji, atsiprašau, kad taip ilgai apleidau blogą, bet tiesiog turėjau daug reikalų.Taip pat mano 19 gimtadienis buvo šeštadieni, o sekmadieni jį atšvenčiau su šeima. Pasidovanojau sau pati puikią dovaną, nes man verkiant reikėjo naujo telefono. Taigi smagiai praleidom laiką su šeima azijietiško maisto restorane, kuriame gali kimšti kiek nori ir patikėkit manim man vis dar blogą nuo visokių sušių bei šokolado fontanų.

 Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic

Later we had some champagne and went to see Step Up Miami Heat, which was really great. Also took some photos with my mommy in the backseat while going.

Vėliau grįžom namo ir išgėrėm šampano ir keliavom žiurėti Step Up Miami Heat kuris buvo nerealus. Taip pat padariau keletą nuotraukų su mama kol važiavom.

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic

So since now I have a new phone I finally have instagram (@kofyholik). And here are some of my instagram and some of my pictures of the things I bought for myself and some pics of me.

Kadangi pagaliau įsigijau normalų telefoną tai pagaliau jau turiu ir instagramą (@kofyholik).kurio deja į savo seną teelfoną negalėjau atsisiūst (@kofyholik). Tai štai keletas nuotraukų iš jo bei keletas paprastų mano pačios bei mano pirkinių nuotraukų.

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic

Also more then a week ago I met up with my friend from Lithuania and we did a little photo shoot in the park, because she came to London to visit her dad. So here are some of the shots:

Taipogi mano draugė iš Lietuvis buvo atvažaivus į Londoną aplankyti savo tėčio tai mes surengėm mažą fotosesija parkeli. Ir štai keletas kadrų:

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic


Hope you guys enjoy my personal posts/Tikiuosi jums patinka mano asmeniški įrašai apie mano gyvenimą 

Lots of love xoxo A

6 komentarai:

Princess of California rašė...

Man labai patinka tavo ilgi irasai! :) Nerealus gimtadienis matau buvo! Man tie bufetai, tai kazkoks apsiedimas. Su tais sokolado fontanais is laimes tiek apsilaistau, kad i zmogu nebunu panasi :D Dar cukrines vatos i plaukus prisivynioju, tai matosi, kad linksma diena buvo :D Su mamyte tai grynai kaip drauges atrodot! Na greiciau gal seses, nes labai panasios:) Fainai, kad iPhone pasidovanojai, dabar followinu tave per instagraaaam! Buckis! :*

Amanda rašė...

totalus apsiedimas ivyko ;D As tai ir gfraziai atrodziau po visko ;DD Aciu ne pirma taip sakai, bet malonu :)* UU fainai reiks paziuret ka tu ten gero postini. kisses xx

Everyone loves fashion rašė...

Ten tavo mama?? Atrodo mazu maziausiai kaip sese.. Nors ne, pagalvociau, kad ten drauge! :D Abi labai grazios, kaip baltas ir juodas sokoladai :) Dziugu, kad ir gimtadieni linksmai atsventei. Su praejusiu! :)

Amanda rašė...

jo mamukas mano jaunas ;D Aww malou ;* Aciuu xx

ohsoboheme rašė...

Nu tai jau instagraminsi visur bloge :>> tavo mama, kaip ir tu labai graži :)*

Amanda rašė...

ks be ko ;D Aciu hun;**