22.1.12

Escape me

This whole week was crazy. Lots of work in school. A lot of tests and group works to improve final half-year marks. After school it's time for gym. So my first time gym experience is actually good. I like it because after working out I actually feel better about myself. Though it is not going so well on the food part, but I promise to work on it more.

Visa ši savaitė buvo įtempta. Daug darbo mokykloj, nes reikėjo atlikinėti visokius darbus grupėmis bei rašyti įvairius testus prieš išvedant pusmečio pažymius. Po pamokų einu į sporto klubą ir taip toliau. Beje kalbant apie jį tai mano įspūdžiai neblogi. Tuo momentu būna sunku, bet po to jaučiuosi geriau, kad darau ką pažadėjau sau. Su maistu tai jau kita situacija dar vis pavalgau kokių nesamonių, bet pažadu gerinti situacija.

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic

I also had an amazing weekend. Had a fun drunk Friday, and an even more fun Saturday. And today I spent the whole day in bed.

Beje jeigu jau pradėjau kalbėt apie nesamonių valgyma tai puikiai praleidau savaitgalį. Penktadienis ir šeštadienis buvo girti ir linksmi, o šiandien visa dieną praleidau lovoj.

Image and video hosting by TinyPic
Have an amazing week loves.
Geros jum ateinančios savaitės.

xx A

10 komentarų:

Sandra rašė...

Saunuole kad sportuoji, as taip noreciau sportuoti, bet nerandu tam laiko, vis sakau sakau, gal kita menesi pavtks, gal rasiu laiko...bet matyt kol nebaigsiu univero tai nieko neiseis :/

Sandra
Kur mano raktai?

Amanda rašė...

as jau per ilgai laiko visk aatideliojau, jau nebeliko kada nesportuot, nes uzknisa vis pasiduot ;D

Hellovalentina rašė...

man patinka eit i sporto kluba
! sako,kad sportas vienintelis dalykas ipuciantis pozityvumo tokiom pilkom ir niuriom ziemom (:

Amanda rašė...

o taip :)

Živilė rašė...

as irgi kaip tik pradėjau sportuoti, na tiksliau lankyti aerobiką. labai padeda išsikrauti ir raumenukus paskausto poto. o su maistu sunku. sunku atsispirti visokioms nuodėmėms.
sėkmės Amanda!

Amanda rašė...

oo as ir noreciau aerobika lankyt, an ir labai sunku su maistu be vale as. Aciu!

neringa rašė...

nu bet ir saunuole tu, kad eini i sporto kluba! vat as, tai kazkaip sportuot neprisiverciu nors tu ka. o gaila... ;D

Amanda rašė...

aciu ;) bet tau tai ten nei reikia nei ka, nebent abs nori ar ko ;D

Anonimiškas rašė...

Labas :) karts nuo karto ir as paskaitineju tavo blog'a - labai patinka. Norejau paklausti koki sporto kluba lankai, jei ne paslaptis? :)

Amanda rašė...

labas :) malonu, kad patinka. oriona :)