2.9.11

09 01-02

Hello readers I am really sorry that I don't post often, but recently I've been really busy. Yesterday was my 18th birthday so I had a nice time with my friends, danced, ate like a maniac and now i am afraid to step on a scale haha.

Sveiki skaitytojai, aš labai atsiprašau, kad neberašau taip dažnai, bet pastaruoju metu buvau labai užsiėmus. vakar buvo mano 18tas gimtadienis taigi aš linksmai laiką praleidau su draugėm, šokau, valgiau kai manijakė ir dabar bijau lipti ant svarstyklių haha.

Image and video hosting by TinyPic

I also got some cool presents like shoes and a ring I wanted. I don't know how often I will be able to post since it's my last school year and I think I will be really busy. But until now I wish you to get in the school spirit and have an amazing year. And here's Gucci's F/W 2011/12 video with a lot of lovely Abbey.

Taip pat gavau labai fainų dovanų kaip batai ir žiedas kurių norėjau. Aš nežinau kaip dažnai galėsiu kažką parašyti, nes prasidėjo mano paskutiniai metai mokykloje ir turbūt būsiu labai užsiėmus. O aš jums norėčiau palinkėti įsijausti į ėjimo į mokyklą dvasią ir turėti šaunius šiuos metus. O pabaigai Gucci F/W 2011/12 video su daug gražiosios Abbey





xoxo A

4 komentarai:

La Bombe rašė...

sveikinimai ! :)

Anonimiškas rašė...

show us ur presents, darling :)

Everyone loves fashion rašė...

Visu pirma, su gimtadieniu saule! :*** Geru mokslu, gerai praleisk laika ir vertink situs metus! :) Antra, nesijaudink, tikrai tie metai nebus tokie uzimti kaip visi mano :) Anyway, laukiam nesulaukiam pamatyti, ka gavai dovanu :)

Amanda rašė...

aciu8 visom labai labai :) pasistengsiu parodyti dovanos tai batai,suknele,žiedas,knyga, o visa kita pinigai bet pasistengsiu parodyti :)