1.4.10

A:I never had a hangover..I:because you sleep through it

Taigi vakar buvau kaip ir tuse. Kurio puse pramiegojau.
Image and video hosting by TinyPic


Tai turbut susije su tuo kad padauginau alkoholio.Patarimas: niekada neužgerkit Toreso su Corona.
Image and video hosting by TinyPic
O šiaip vakaras buvo gan smagus,šokau ant stalo ir kol dar nesmigau buvo gan linksma. Thank god man pasisekė labiau negu vaikinui kurio veidą apipaišė ir nulakavo jam nagus kol jis buvo smigęs.
Image and video hosting by TinyPic
O ryte mes bandėm kuo greičiau išsinešdinti iš ten nes visur dvokė tai apsitvarkiusios kuo greičiau nešėm muilą. Žmonėm viešajam transporte turėjom atrodyti neblogai. S su skyle tympose ir apsikabinusi mineralinio bonka. Visos tokios mieguistos..
Image and video hosting by TinyPic
Anyway kai kas nelabai nusisekė pvz tai kad mano visi rūbai nesveikai dvokia ir tai kad visas maistas man šiandien neskanus, bet tai gal gerai nes neprisiriju kai kiaulė.



So yesterday I was at a party in which I spend almoust all the time sleeping. I think it has to do something that I drank to much. Notice: Never drink Tores with Corona. Minus the sleeping part the party was quite fun. Thank god I had better luck then the guy whose face was painted and his nails were polished while he was sleeping. And in the morning me and some of my friends wanted to get out of there as soon as possible. Sp we did some cleening and got out. For people in the public transport we must have looked really good. S with a hole in her tights and hugging a bottle of mineral water.And we all looked so sleepy and exhausted..Anyway some things didn't work out in the way I wanted. My clothes smell like hell knows who and the food today tastes really shity.

xoxo A

9 komentarai:

ohsoboheme rašė...

faina patirtis :DDD**
<333

Amanda rašė...

nebloga,tik gaila daug praleidau ;DD**
<333

rednails rašė...

negaliu nustot zvengt zinok kai prisimenu;DD ypac kai pamenu kaip zmones aute ziurejo;D ir kaip tie vafliai pachino:D

Anonimiškas rašė...

Velnias, niekada nesugebu "išmiegoti" pachmielo ir išgyvenu jį pačiame baisume >.< ypač žiauru Kipre būdavo, kai grįžti (arba parneša) pusę 5, o į darbą 7 reikia, o karštis jau iš pat ryto tvyro. Omg.

Amanda rašė...

M-ewwww tik ne tas vafliu kvapas ;DD man jis visur vaidenasi ;DD
Tina-omg turetu but ziauru ;DD nepavydziu, nuosirdziai uzjauciu ;DD

Anonimiškas rašė...

Suplėšytos tympos arba pėdkelnės yra geriausias potūsinis atributas.
Bėje, kaip vadinasi tavo šablonas?

Amanda rašė...

tai jau tikrai ;D
sablonas minima stretch

Anonimiškas rašė...

Aj būna ir blogiau gyvenime, tik aš taip keturis mėnesius ištempiau :D nes be alkoholio tai ten visi išprotėję būtumėm. Už tai dabar praktiškai visai negeriu.

Amanda rašė...

as tai nuo to vakaro prisibijosiu brendziu ir nebeuzgerinesu alkoholio alkoholiu ;DD