1.12.13

snap snap

Hello lovelies, the only reason why I finally have a chance to write is because I'm in bed resting and I am terribly ill with a high fever and a flu. 

I can happily say that I am happy with the degree I chose to study since it challenges me in the best way and keeps me on my feet during the week.  A few days back we had a speaker from the fashion industry which got me even more inspired. The amazing Avigail Collins who owns the brand together with her husband called Silver Spoon Attire dropped by and told us all about becoming who she is today and working as a stylist for Rihanna, Pixie Lott and my latest musical crush Lorde which is my all means amazing.

Sveiki mielieji, pagrindinė priežastis kodėl gavau proga čia parašyti yra ta, kad siaubingai peršalus guliu lovoj su aukšta temperatūra.

Esu tikrai laiminga pasirinkus studijuoti tą kursą kurį pasirinkau, nes kad ir fiziškai esu visiškai nusilpus ir mano imuninė sistema visiškai griūva, bet aš laiminga dėl galimybių kurias ten gaunu kurios verčia mane judėti pirmyn. Viena iš jų buvo prieš kelias dienas užsukusi Avigail Collins kuri kartu su savo vyrų yra kartu įkūrusi firma Silver Spoon Attire. Ji mum papasakojo savo gyvenimo istorija kaip pradėjo savo firmą kartu su savo vaikinu kuris vėliau ir tapo jos vyras kurdama odines stiukes ir jų lookbookus fotografuodavo tiesiog savo virtuvėjė ar pas save ant stogo. Taip pat pasidalino detalėm kaip jai teko dirbti kaip Rihannos, Pixie Lott ir mano naujo muzikinio susižavėjimo Lorde stiliste. 

 Image and video hosting by TinyPic


Also I have had some challenging projects which one of them included making a photo shoot and predicting future trends. I was lucky enough that this year Katirina Knizikeviciute moved to London to my Uni to study fashion design and she agreed to be my model and even pose with her own collection for me. The teachers had to choose two final shots and here they are:

Taipogi man teko susidurti su keletą gan kėblių užduočių kaip pavyzdžiui padaryti fotosesija ir išpranašauti ateities tendencijas. Man labai pasisekė, Kad Katrina Knizikevičiūtė šiemet persikraustė gyventi į Londoną bei studijuoti mano universitete drabužių dizainą. Kadangi ji sutiko pabūti mano modelių bei padėjo man su viskuo ir atsinešė savo baroku alsuojančia kolekciją. Dėstytojai turėjo išrinkti dvi galutines nuotraukas ir jie pasirinko šias:

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic

Here are some other shots from the shoot which ar not so perfectly redone:

Čia keletas nuotrukų iš fotosesijos kurios man taipogi labai patiko, bet jos nėra taip tobulai apdirbtos kaip galutinės nuotraukos:


Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic


I hope you have a great December, keep warm/Tikiuosi apturėsit puikų Gruodžio mėnesį bei nesirgsit kaip aš.


Lots of love Amanda xx

2 komentarai: