12.11.12

she don't believe in shooting stars but she believs in shoes and cars

Hello lovelies, as I promised I'm posting every time I have more time. So yesterday I did a little shopping.  And I chose quality over quantity and bought a Zara coat that I was dreaming for. Unfortunately my wallet now is crying because of it, but I am still very happy over my purchase.

Sveiki mielieji, kaip ir pažadėjau rašau kiekvieną pasitaikiusia laisva proga. Taigi vakar išėjau pasigrožėti oxford circus Kalėdinėm lemputėm bei keliom parduotuvėm. Zaros nepavyko išvengti iš ten jau buvau nusižiurėjus kalną paltų, bet vis kažkas kokiam netikdavo, o na manasis man ir tiko ir trukūmų neradau. Gaila tik, kad piniginę labai nuskriaudė.

 Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic


Also like always not a month goes by without new magazines. One of my favorite bloggers Sandra from 5inchandup is on the cover of the first Company street style magazine. The magazine itself is great as well.

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic

And like every normal girl I love shoes. That's why I have to have as many as possible. 

Image and video hosting by TinyPic
Lots of love A xxx


6 komentarai:

Princess of California rašė...

Siandien kaip tik kalbejau su draugemis, kad kaip keista, kad Anglijoj jau iziebė viska Kalėdoms! Juk dar ne Kalėdos!Lieskit pasidžiaugt rudeniu!:))

Paltukas tikrai labai gražus ir neabejoju, kad tau labai tinka!Labai noriu pamatyt outfit!:*

Amanda rašė...

Jo jie visad linke paskubeti ;D as jau dabar laukiu kalediniu nuolaidu! Aww aciu dar kolkasnemanau, kad drisiu postint outfitus, bet gal su laiku ;D*

Beach at Night rašė...

Man Londonas per kalėdas nerealus miestas. Ta nuotaika būna tokia tikra. :) Ir šiaip naktinis Londonas papuoštas ar ne papuoštas turi labai gera atmosferą. Ar patinka tau ten?
Labai gražus paltas! Juodas visada geras pasirinkimas. :D

Amanda rašė...

Taip labai! Dekui man jis taip pat labai patinka :)

DIVENC rašė...

as ir nusipirkau paltuka zaroj ;) aisku, kaina tokia, bet manau verta, nes kokybe nesiskundziu (kai tarkim ne retai buna tik dizainas ir nulis kokybes) :)) o ir siaip grazus paltas visada praskaidrina saltaji sezona, ne? :D

Amanda rašė...

Taip! As iskart geriau jauciuos Dabar ji vilkedama :)