29.11.12

lik sveika Lietuva

So my short holiday back home in Lithuania was really too short. To be honest time flies so fast before me even noticing it. I should be writing my personal statement to get into university to fulfill my dreams- to study fashion and to pursue a carrier in it. Honestly I loved staying in Lithuania I had an amazing time with the friends I met, unfortunately I didn't meet everyone that I wanted but what can you expect with such little time. Every night was filled with adventures and I thought it would be a good idea to show some personal pictures from my trip home:

Taigi mano trumputės atostogos Lietuvoj praėjo dar greičiau nei tikėjausi..Nespėjau net pasimatyti su visom draugėm, na su brangiausiom susitikau, bet vistiek net nepamačiau tetos, senelio ir taip toliau. Bet tas laikas kurį praleidau buvo vienas iš geriausių. Aplankiau kalną kavinių, pas močiutę nakvojau tik kai išskridau ir prieš išskrendant. Kiekvienas vakaras, naktis buvo su nuotykiais, o to ir norėjau. Grįžus į Londoną suvokiau, kad pačios Lietuvos man netrūksta, bet trūksta draugių, šuns ir artimųjų. Vis dėl to į Londoną išvažiavau su tikslu studijuoti, užsidirbti ir dirbti išsvajotojoj madų sferoj. Nors personal statement dar nepradėjau rašyti, reiktų tai padaryti man kuo greičiau, nes laikas nepastebimai lekia pro šalį. O dabar keliatas asmeninių nuotraukų iš Lietuvos:

Airports and plains:

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic

Going out:

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic  
With my love:

 Image and video hosting by TinyPic

And incase you don't have me on facebook or instagram yoy haven't seen that I made some changes to myself before the trip. I finally dared to do my hair ombre like I wanted for two years but I was too afraid. Let me know what you think of it.

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic


Lots of love A
xx

3 komentarai:

Greta rašė...

Smagios nuotraukos, o plaukai atrodo labai gražiai! ;)

rednails rašė...

tu man dar labiau sukūdus atrodai!
labai gražios nuotraukos :)
o apie plaukus pati žinai mano nuomonę ;) :D

Amanda rašė...

Prestige- ačiū, malonu :)

Martyna- kad nemanau, nelabai yra kada sportuot dabar ganapsileidau, bet jau va sekmadieni susitariau eit į sporto kluba su drauge :) žinau žinau džiaugiuos, kad patinka :)