10.7.12

You said to be cool but I'm already coolest


So hello my beloved readers, I am right now excited for the first time in days. There are two great reasons for that. The first one is that I finally went shopping today. Bought a dress rain boots and cute studded shoes. The other reason is that I got my first call for an job interview tomorrow. I was so sad and in a bad mood these past days because I was getting exhausted going from one store to another and from one bar to another and getting no replies, but today I finally got one. 

Sveiki mano mielieji, aš pagaliau linksma pirmą kart per kelias dienas. Dėl mano pagerėjos nuotaikos yra kalti du dalykai. Pirmasis dalykas yra tas, kad šiandien pagaliau išėjau apsispirkt. Nusipirkau mielą suknutę, botus ir batelius apie kuriuos senai svajojau ( primenančius tapkes ir su kniedėm bei spygliukais). ANtroji priežastis yra, kad pagaliau man paskambino dėl darbo ir rytoj vakare einu į pirmą interviu/pokalbį dėl darbo. astarosiom dienom aš buvau pikta ir paniurus, nes man jau iki gyvo kaulo buvo įgrisę vaikščioti iš vienos parduouvės į kitą ir iš vienos kavinės į kitą ir negauti jokio atsakymo, bet šiandien man pagaliau paskambino. 

Image and video hosting by TinyPic

All days were basically the same. I would spend the day either walking around giving out my CV's or on my laptop looking at and posting pictures on my tumblr *click*or answering questions on my formspring *click*. So how is your summer going? Are you all having a great time or are you not so happy with your summer like me?

Visos mao dieos čia buvo daugmaž vienodos. Dienas leisdavau arba dalindama cv arba prie laptopo prie savo tumblr *mano tumbr* arba atsakinėdama klausymus formspringe *mano formspring* . O kaip jūsų vasara mielieji? Ar ji tokia nuostabi kaip tikėjotės ar ganėtinai nuobodoka?

 Image and video hosting by TinyPic

And as always I need to take pictures of pretty much everything so here they are:

Tastiest breakfast cerial ever
Image and video hosting by TinyPic

London getting ready for the Olympics
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Hair die I bought today 
Image and video hosting by TinyPic

Queen Elizabeths' painting made out of candy
Image and video hosting by TinyPic


Food food food
Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic

The view from my bed/window

Image and video hosting by TinyPic

Me myself and I

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic

xoxo A

10 komentarų:

ohsoboheme rašė...

Amanda, blemba nevalgyk to šlamšto :D
O šiaip tai labai daili suknutė, ir man tavo švarkiukas labai patinka, skani spalva :3 bučkiss

Amanda rašė...

tai čia tas šlamštas tik kartais, matai kad pagride vaisiais mintu ;D O šiaip tai ačiū, kisses xx

Sandra rašė...

o kodel nusprendei visam laikui isvykti i londona? Ir kodel taip kategoriskai, iskart visam laikui?:)

Atrodai nuostabiai, kaip tave gali nepriimt i darba, turejai skambuciu neatsigint :)

sekmes pokalbyje!

Amanda rašė...

Nezinau kazkaip jau nuo mazens zinojau,kad noresiu gyvebt ne Lietuvoj, o dabar ir mama ir tetis Londone gyvena (atskirai) tai kaip ir seima jau cia, na nezinau gal pabaigus univera noresiu dar kitur isikelt ( aisku jei i koki istosiu) ir tada bus matyt kaip ten kas :) Ooo tu tokia miela, nieko as cia nuostabaus ;D Aciu labai mieloji xx

Greta rašė...

Dažniau tokių post'ų su kasdieniškom nuotraukom! :)
Tas "mint" švarkelis labai labai tinka prie tavo ryškių bruožų :>

Anonimiškas rašė...

nors gerai ir nesimato, bet, kiek matau, moki laaabai graziai pasidazyti. tu mane ikvepi, kaip tik pabaigiau i universiteta ir pati mastau apie Londona. Tai butinai lauksiu ziniu, kaip tau sekasi, ir kokios tavo nuotaikos!
GAl tu zinai, ar labai pabrango nuoma Londone del olimpiniu zaidyniu?

Anonimiškas rašė...

be to, norejau paklausti, kiek mokejai uz tuos botukus? ;D as norfoj tokius nusipirkau uz 33 lt, bet kazkada besilinksminant pameciau bantuka, tai reikia kazka kita ant ju uzklijuot, tad saugok savuosius!

Amanda rašė...

Prestige- ech aciu :) jis beje dramblio kaulo spalvos, cai del tu atspalviu jis toks atrodo,labai noreciau metinio :( pasistengsiudazniau tokiu post'u

Anonime- OO aciu uz toki komplimenta :) kiek zinau nemazai pabrango nuoma, bent mama taip sake kai iekojo mum buto..OHo kaip pigiai tu juos radai :D as uz savuosius mokejau 12 svaru :)

Anonimiškas rašė...

Mergyt, taip gražiai atrodai!!!

Amanda rašė...

aww aciu tu labai miela :))