28.6.12

One thing I learned about life is that it goes on


I'm still stunned by the fact that I'm leaving Lithuania this Saturday and I'm going to start a new life in London. Especially when packing is not my best quality. I actually already started packing, but half of my bag contains my coats, handbags and shoes. And I also want to pack pictures some books and my Vogue magazines (unfortunately my whole collection of L'officiel magazines will have to stay in Lithuania) and all of my clothes. I'm actually going crazy right now and I really really hate packing. I'm also freaking out because my life is going to change dramatically and I will have to look for a job and do all the other adult things. I miss the days when all my worries were what to wear to school and how not to fall on my face in my 5 inch heels. I miss the days when I wanted to grow up sooner and not to be forever young.

Aš vis dar negaliu susitaikyti su tuo faktu, kad jau šeštadieni išvažiuoju visam laikui gyventi į Londoną. Pakuotis daiktus sekasi ne itin gerai. Na aš jau pradėjau, bet jau beveik užpildžiau vieną tašę, o ten tik batai rankinukai ir žieminiai paltai. O kur dar nuotraukos,žurnalai,knygos? O ir patys mano drabužiai? Aš labai labai nekenčiu dėtis daiktų. Dar dėl ko panikuoju tai, kad man reikės pradėt suaugusio žmogaus gyvenimą ir turėsiu pradėt ieškotis darbo ir daryt kitus panašius dalykus. Aš pasiilgsiu tų dienų kai norėjau užaugti, o ne būti amžinai jauna ir mano vieninteliai rūpesčiai buvo ką apsirengti ir kaip nesiploti veidų į asfaltą su savo aukštakulniais.

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic


I am really sorry I was absent from my blog all this time, but I had exams and I also wanted too spend as much time with friends as possible. One of the hardest things will be leaving them all behind. And who I am going to miss probably the most is my dog and my grandparents. I will definitely continue blogging from London and tell how my life is going there, and how I am settling in.

Man jau atsibodo atsiprašinėti ir tikiu jum atsobodo klausyti pasiteisinimu dėl ko aš neparašau, bet dabar priežastys manau pačios suprantamos. Egzaminai ir jų rezultatų laukimas. Be to stengiausi kuo daugiau laiko praleisti su draugėm kurių be galo pasiilgsiu. Jas taip pat ir šunį su seneliais palikti bus sunkiausias dalykas. Aš beabejo į blogą  dar rašysiu ir papasakosiu kaip man sekasi įsikurti ir naujasis gyvenimas Londone.

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic



Hugs& kisses Amanda

7 komentarai:

Hellovalentina rašė...

viskas bus gerai! ;) ir cheers nuo manes uz nauja pradzia! tik nenustok rasyt blogo ;)

neringa rašė...

tu patikek manim, Amanda, kaip as dabar noreciau su tavim apsikeist vietomis! Baisiai noreciau viska mesti, susikrauti daiktus ir issikraustyti i Londona

Amanda rašė...

Hellovalentina- Aciu,pazadu nenustot :)
Neringa- as visalaik apie tai svajojau, bet kaip atejo metas tam issigandau :)

Princess of California rašė...

visam laikui?? omg, kaip netiketai! Na sekmes tau, Amanda! Baltai pavydziu, kad pavyko isbegt is Lietuvos. Jeigu tik galeciau, ir as taip padaryciau. :) Sekmes isikuriant ir lauksiu nauju irasu is Londono! :*
xx

Amanda rašė...

Na juk anksciau minejau,kad ketinu isvaziuot gyvent i UK. Aciu Labai, pazadu ju parasyti ;**

Karolina;* rašė...

Didžiausios tau sėkmės, tikiuosi viskas greit nurims ir susikursi ten dar gersnį gyvenimą!! ;*

Amanda rašė...

Ačiūū labai už nuostabius palinkėjimus xx