2.4.12

spring spring spring

Sveiki mielieji. Kaip jums pavasario atostogos? Aš asmeniškai jų nejaučiu, kadangi rytoj man yra lietuvių kalbėjimo įskaita, o ketvirtadieni anglų. Kadangi esu visa įsitempus ir nervuota nusprendžiau, kad parašyti į savo kiek primiršta blogą bus geras būdas atsipalaiduoti ir išdėstyti savo padrikas mintis.

Hello my lovely readers. How is your spring break going? I personally don't feel the holiday spirit since I have my Lithuanian verbal exam tomorrow and English verbal exam on Thursday. Since I'm really tensed and jumpy I decided it would be a great way to relax by writing something into my forgotten blog.

Image and video hosting by TinyPic

Taigi per ta laiką kol nerašiau nieko labai dramatiško neįvyko. Svorio metimo taipogi nepamiršau. Vis dar sportuoju ir taip toliau. Kol kas išviso numečiau 15 kilogramų, bet dar liko nemažai numesti. Kad ir kokia aš dabar apkrauta darbais bandau nepamiršti, kad šito norėjau jau senai ir to apleisti tikrai negalima. Taipogi artėjanti vasara mane tiesiogine ta žodžio prasme gazdina, nors ir pažvelgus už lango dar išvysim sniego, bet aš jaučiu kaip ji alsuoja į mano nugarą.


So nothing drastic really happened during the time I didn't write on my blog. I'm still trying to loose weight and I haven't forgotten about it. I continue to go to the gym and etc. Currently my total weight loss is 15 kg (33 lbs) but I still have a lot to lose. It doesn't matter how much work I have on my hands right now, because I need to stay focused and know that I wanted to lose weight all my life. And I literally feel summer breathing down my neck, though there's still some snow in Lithuania.

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic

Norėčiau palinkėti tiems žmogeliukam kurie dar užsuka į mano blogą gerų atostogų ir pasižadu parašyti čia dažniau, nes buvau primiršus kaip man tai patinka. Ir kaipgi aš be kelių nuostabių Abbey nuotraukų pabaigai.

So I want to wish great holidays for the people who still visit my blog and I promise to try my best to write here more often, because I forgot how much I really enjoy it. And it wouldn't be my blog if I wouldn't show you some gorgeous Abbey for the end.

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic

hugs & kisses A

14 komentarų:

Anonimiškas rašė...

O imanoma suzinoti, kokio svorio nori pasiekti?

Karolina;* rašė...

Sėkmės tau laikant įskaitas ir ačiū už palinkėjimus! ;*

Amanda rašė...

Anonime- 50-55 kg :)
Karolina- Ačiūū labai! xx

Anonimiškas rašė...

hm, su tuo svorio metimu sudominai. Koks tavo ugis ir kodel nusprendei liekniet?

Rugile rašė...

Man irgi lietuviu iskaita ryt! Sekmes tau :)

Abbey tai kaip visada dieviska..

Everyone loves fashion rašė...

Sekmes iskaitose! Ir aciu palinkejus geru atostogu! Greiciau jos butu! :D

Amanda rašė...

Anonime- 165 cm :D visa gyvena norejau :)

Rugile- Tau taip pat :) agreed del Abbey :)

EVereyone Loves Fashion- Aciu!! Linkiu greiciau sulaukt ;D
xx

Živilė rašė...

sėkmės visoms įskaitose. ;) ir gražių atostogų. xx

Amanda rašė...

Aciuu xx

Greta rašė...

Na, ir kaip sekėsi šiandien? :)

Anonimiškas rašė...

Ačiū už mielus žodžius!

Anonimiškas rašė...

Kadangi meti svori ir jau numetei gana nemažai, gal galėtum pasakyti/patarti, kaip iki vasaros numesti 5-7 kilogramus? Į sporto klubą galimybių eiti nėra..

Anonimiškas rašė...

Kadangi meti svori ir jau numetei gana nemažai, gal galėtum pasakyti/patarti, kaip iki vasaros numesti 5-7 kilogramus? Į sporto klubą galimybių eiti nėra..

Amanda rašė...

Prestige- atrode, kad susimoviau, bet siandien suzinojau, kad 19 gavau :)

Anonime- my pleasure :)

Anonime nr 2- na patarčiau tada sportuoti namie, youtube pilnas įvairiausiu pratimų, man labai patinka blogilates keliami klipukai :) O šeip susireguliuot mityba, vengt saldumynų, nevalgyt vakarais ir naktim, dviračio neiišrasi, visi tie dalykai apie kuriuos girdėjai yra veiksmingi ;D