13.1.12

You were sorta punk rock, I grew up on hip hop

Picture 010
Picture 020

The newest addition to my perfume family is “Moschino cheap and chic” which I absolutely love. And also my today’s breakfast which is probably the last breakfast like this because I need to get ready for summer and all the school events which require wearing a cute dress.

Naujas kvapas prisidėjęs prie mano kvepalų šeimos "Moschino cheap and chic". Aš juos tiesiog dievinu. Bei mano šiandieniniai pusryčiai. Bet tikriausiai paskutiniai mano tokie, nes metas pradėti ruoštis vasarai ir visokiems šimtadieniams.

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic
In addition to eating like I did in the summer when I was trying to lose weight I also gonna start going to the gym from Monday which I am actually excited about, though I know the excitement will go away when I actually start doing it.

Be to, metas keistis atėjo ir todėl, kad po gimtadienio apsileidau ir prie savo numestu 10 kg priaugau kelis kilogramus ir pastaruoju metu nevengiau picų ir makdonaldų. Taigi metas grįžti prie salotyčių, sriubyčių ir panašių dalyku. Taip pat nuo pirmadienio pradėsiu eiti į sporto klubą dėl ko labai džiaugiuosi, bet žinau kad tas džiaugsmas tęsis tik iki tol kol nepradėsiu sportuoti. Nes peršalt kiekvieną kartą išėjus pabėgioti užknisa, o namie prisiruošt daryt pratimus tingisi.

Image and video hosting by TinyPic

Today I had a moment of sadness when I sent off my mom to the airport because I realized that I will see her only after five months in May.

Šiandien vėl apėmė liūdesys kai išlydėjau mama į oro uostą, nes suvokiau, kad kitą kart kai pasimatysim tai bus tik gegužę ir mamos nematysiu apie penkis mėnesius.




I hope you all have an amazing friday and the rest of the weekend.

Hugs & kisses A

11 komentarų:

Karolina;* rašė...

man irgi reikėtų susiimti dėl maitinimosi, pastaruoju metu labai jau nesveikai gyvenu, haha... sėkmės tau! ;*

Amanda rašė...

thanks love ;*

ohsoboheme rašė...

eii juk vasara dar toli, gali truputį pasilepinti :> :*

Amanda rašė...

simtadienis arti ;D*

Everyone loves fashion rašė...

tikrai vasara dar toli, bet jau taip noreciau, jog ji dabar butu :/ tikiuosi, turesi linksma simtadieni :*

Amanda rašė...

Aciuu :**

Princess of California rašė...

man tai kaip tik dabar atrodo, kad ne vasara dabar ateis, o ziema :D tai turbut kimsiu taip ir toliau.. zinau negerai, nors ir nlb man auga svoris, bet visokio slamsto reikia vengt vistiek.. Anyway,tikiuosi bus nuostabus simtadienis tau! Blemba, kad mano mama isvaziuotu 5men!!

Amanda rašė...

Tai va simtadienio as ir bijau ;D patikek kartais liudna pasidaro ;D

Anonimiškas rašė...

blemba, kaip faina, as jau siandien bandziau sveika savo gyvensena pradeti, bet mama visokio slamsto pripirko ir miegodama prisivalgiau. as i sporto kluba pradedu eiti rytoj! tai tikiuos galesim pasidziaugt viena kitos sekme ir padrasint, kai nusvirs rankos.

Anonimiškas rašė...

be to, smagu, kad lyg ir vel grizti i bloginima. buvai aprimus.

Amanda rašė...

Anonime- Aš šiandien dar pakimšau picos su kola lyg ir atsisveikinima surengiau su tokiu maistu ;D Butu smagu sužinot kas tu tokia tada tikrai galėtume vieną kitą padrasint ir panašiai :) Taaip pagaliau grįžau prie to ;D