15.11.11

Room for happiness

Hello guys, I am sorry I haven't been posting anything in a while but to be honest I just had nothing to write. This week is really strange for me. My mom is coming back from London for a few days and I really miss her, because she's been gone since spring. But the bad thing is that now I have to clean up the whole apartment to make it look perfect.

Sveiki mielieji! Aš labai atsiprašau, kad nieko naujo neparašiau jau kuris laikas, bet tiesą pasakius aš neturėjau apie ką rašyti. Pastarosiomis dienomis aš jaučiuosi išmušta iš vėžių. Taip turbūt yra todėl, kad šį savaitgalį kelioms dienoms grįžta mama iš Londono. Aš jos jau nemačiau nuo pavasario ir jos labai pasiilgau. Bet blogai tai, kad turiu sutvarkyti visu namus, kad jie blizgėtų iki jai sugrįžtant.

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic

Though, I have some good news for you. Today I went to random.org and chose a winner of my giveaway, and the winner is Indre!!! Congratulations, I fill contact you with details.

Užtat turiu jums gerų naujienų. Šiandien nuėjus į random.org išrinkau mano pirmojo giveaway nugalėtoją. Taigi sveikinu Indre, tavo 8 numeris buvo laimgas!!!! Susisieksiu su tavimi dėl detalių.

Image and video hosting by TinyPic

And for the end I want to show you an amazing song by Kaskade

Pabaigai nuostabus Kaskade kūrinys



That's it for now
Kol kas tiek

xoxo A

5 komentarai:

Sandra rašė...

Koks puikus bustas!! Grazios fokes :)))

Sandra
Kur mano raktai?

Amanda rašė...

ne mano o blogeres marianos tas bustas deja ;D

T rašė...

Kokio gražumo namaaaai <3

Amanda rašė...

joo ziauriai grazus :) noreciau tokiu

Rebeka rašė...

Grazus ir jaukus butukas :)