1.11.11

Halloween

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic

Last night I had a great Halloween with my friends. The thing that sucks the most when you live alone is that everyone usually meets at your place before going somewhere and you are the one that has to clean up the mess. Sometimes friends do help, but well not today. Right now I am so lazy to do anything but I am very hungry. Right now it's been about an hour since I started focusing my strength to going to a shop and buying some food. Though there is a thing that makes me happy right now and that thing is the holidays! I am so happy that there's no school this week. So make the best of your free time. And for the end here's an amazing editorial called "Powerhouse" with the best NEXT agency models like Abbey,Anja,Aline,Karlie,Hailey,Shu Pei,Ruby and others.

Vakar smagiai praleidau Helloweena klube su draugėm. O šiandien ryte mane kai visad sunervino rasta netvarka. Kadangi aš gyvenu viena pas mane visi draugai dažniausiai susirenka pas mane prieš kur nors varant, o po to man lieka tvarkyti visą netvarką. Na draugai kartais padeda, bet šį kart bent šiukšles draugė išnešė, o viską plaut ir šveist tikrai neturiu jėgų šiuo metu. Jau ir taip praėjo valanda, ar daugiau kaip aš bandau sukaupt jėgas ir nueit į parduotuvę nusipirkti maisto, bet kol kas aš taip ir kaupiu tas jėgas nepaisant to, kad aš išbadėjus, o namie nieko nėra valgomo. Bet dalykas kuris mane džiugina net ir tokia išsekusią,yra tas, kad dabar atostogos ir šią savaitę nereikia į mokyklą. Taigi mielieji tinkamai išnaudokite savo atostogų laiką. O pabaigai noriu jums parodyti V žurnalo fotosesija su geriausiomis NEXT modelių agentūros manekenėm. Abbey, Anja, Aline, Karlie, Hailey, Shu Pei, Ruby ir kitom.


Image and video hosting by TinyPic


xoxo A

11 komentarų:

Everyone loves fashion rašė...

kaip gerai, kad jum atostogos.. :))

Amanda rašė...

tikrai gerai :)

T rašė...

Atostogos tikrų tikriausia atgaiva!
Unreal fotosesija, tokia SEXY.

Amanda rašė...

tikrai taip :) o fotosesija man ir pasirode labai sexy ir nereali :)

T rašė...

Norėčiau taip atrodyti per kitą halloween'ą ;D

Amanda rašė...

ir tokia atsidengus? ;D

T rašė...

Biški labiau gal uždengus;DD Bet pati idėja how-to-look man patiko!

Amanda rašė...

jo nebloga tokia ;D

Anonimiškas rašė...

Amanda, kai rašai lietuviškai, LABAI prašau, susižiūrėk rašybą ir skyrybą. Sunku ir net skaityti, kai nežinai, kas per sakinys. Kur prasideda, kur baigiasi.

Amanda rašė...

Ačiū už pastabas, aš šiaip visada patikrinu gramatika ir kelis kartus perskaitau įrašą, bet su mano lietuvių kalbos gramatikos sugebėjimais jį vis tenka taisyti.

P.S: pataisiau šį įrašą, tikiuosi dabar aiškiau.

Anonimiškas rašė...

Rašyta, tai rašyba, bet skyryba ... :(
• Kadangi aš gyvenu viena pas mane visi draugai dažniausiai susirenka pas mane prieš kur nors varant. Įkyriai kartojais pas mane. Manau turėtų būti tai : Kadangi aš gyvenu viena, pas mane visi draugai dažniausiai susirenka mano namuose prieš kur nors varant.
• Taigi mielieji tinkamai išnaudokite savo atostogų laiką. Turėtų būti : Taigi, mielieji ...
Manau nesmerksi manęs, ir nepradėsi sakyti : neaiškink kaip man rašyti :) Noriu padėti!