3.10.11

Why choose to fail when success is an option?

Good morning lovelies. Today I feel sick and have high temperature, so that means I won't be attending school today. I made myself some comfort food which was pancakes and coffee, but now I am back into my bed crawled up in the sheets with my laptop.

Labas rytas mielieji. Šiandien aš susirgau ir turiu aukštą temperatūrą taigi tai reiškia, kad aš šiandien neisiu į mokyklą. Pasigaminau sau paguodai blynelių ir kavos, bet dabar vėl susirangiau į savo paklodes su laptopu.

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic


I can tell you it is really strange living by myself. At first it was harder, I did not control my money but when I turned 18 and made myself a credit card mom started sending me money. I also had no laptop so I had to always go to my grandma's for that. But now things are looking up I have my laptop back, well I still have a hard time not spending money on clothes but it is going in the better direction. Also my slip up on eating like a pig is finally over and I am back to loosing weight, thank god I did not grow back all the weight I've lost in those binge periods. So now you'll probably hear more about my weight loss rambling.

Galiu pasakyti, kad gyventi vienai yra tikrai keista. Pradžioj buvo sunkiau, kai pinigu beveik negaudavau, bet kai suėjo 18 ir pasidariau kreditinę į kurią dabar siunčiami man pinigai yra žymiai lengviau. Aš taip pat neturėjau kompo ir turėdavau eit pas močiutę, bet dabar viskas klostosi į gerąja pusę, nes atgavau savo laptopą. Bet vis dar sunku apskaičiuoti ką ant ko išleisiu ir neleisti pinigų ant rūbų. Be to mano kiauliškas valymas pagaliau baigėsi ir aš grįžau prie svorio metimo rėžimo. Ačiū dievui, kad mano be perstojis ėdimas nesugrąžino man visų sunkiai numestų kilogramų. Taigi dabar girdėsit vis daugiau sapalionių apie mano svorio metimą.

Image and video hosting by TinyPic

And now here's something I wanted to share with you. My new favourite bag and comfortable shoes that I recently got with my laptop. And I think the things prove that I still love florals.

O dabar kai kas kuo norėjau su jumis pasidalinti. Mano naujas mylimiausias tašiukas ir patogūs batukai atkeliavę kartu su mano kompu. Kaip matyti akivaizdu, kad aš vis dar myliu viską gėlėta.


Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic

have a great week ;*

xoxo A

9 komentarai:

TWINFASHION rašė...

loving these photos! x

Amanda rašė...

thank you :)

Karolina;* rašė...

sveik, ir tikiuosi, kad nuo šiol atgavusi laptopą rašysi dažniau, nes tikrai labai myliu tavo postus! :))
o pirkiniai irgi labai mieli♥

Everyone loves fashion rašė...

gyventi vienai... man tai skambetu kolkas neitiketinai, nebent persikelciau gyventi i kita sali :) Anyway, smagu vel skaityti tavo bloga! Vel atsiprasau, kad kitu blogu apzvalgai paskutiniu metu man tiesiog nelieka laiko :/ Grazi tasiuke :)

Amanda rašė...

Karolina- ačiū, labai smagu girdėt, kad mano įrašai patinka bei tai ką gavau, stengsiuos dažniau rašyti :)

Everyone Loves Fashion- man tai ir atrodė neįmanoma, bet taip jau aplinkybės susiklostė. Malonu, kad smagu jį skaityti. Svarbu, kad išvis aplankai ;D

xx

Kornelija Šneiderytė rašė...

ohh kokia miela tašytė! ♥

Amanda rašė...

dekui, as ja ir isimylejau ;D

Sandra rašė...

Labai labai faina rankinė, labai tiktų prie mano gėlėtų bačiukų :D Man taip pat labai patinka skaityti tavo blogą ;)

Sandra
Konkursas rankų darbo papuošalams laimėti!:)

Amanda rašė...

Sandra labai smagu girdeti :)