12.10.11

Rainy autumn days

These past days the weather just keeps getting colder and colder it's always raining, the wind is insanely cold and actually I spend most of the time crawled up in bed with a blanket watching TV shows. Today I even overslept all of my lessons.

Šias pastarąsias dienas oras darosi vis šaltesnis ir šaltesnis, nuolatos lyja, vėjas nesveikai šaltas ir tiesą pasakius aš didžiają dalį savo laiko praleidžiu susisukusi į kaldrą lovoj žiaurėdama serialus. Šiandien netgi pramiegojau visas pamokas.

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic

Though, I still manage to work out every day. But motherless today I still spend time baking apple pie with hot chocolate together with my friend. Surprisingly it came out very good minus the fact that it was my 3rd backed pie in my entire life.

Vis dėl to aš vis dar sugebu kažkiek pasportuoti kasdien. Bet nepaisant visko aš šiandien kepiau obuolių pyragą su karštu šokoladu kartu su savo drauge. Stebėtinai jis išėjo labai skanus nepaisant to fakto, kad tai mano trečias pyragas kepta per visą gyvenimą.

Image and video hosting by TinyPic

After that we watched Woody Allen’s' film "Midnight in Paris" and now I'm sitting here liking what's left of the bowl of chocolate and thinking how I don't want to work out, but how I need it especially after that pie.

Po to pažiūrėjom Vudžio Aleno filmą " Midnight in Paris" ir dabar sėdžiu ir laižau bliuduką likusio šokolado ir galvoju kaip aš tyngiu sportuoti, bet kaip man to reikia ypač po pyrago.

Image and video hosting by TinyPic

What do you guys do on those rainy days?

Ką jūs mielieji veikiat tokiu oru?

xoxo A

13 komentarų:

Greta rašė...

Na, ir kaip filmas? :) Man tai smagiai žiūrėjosi. Patiko visa ta aplinka, vaizdai ir žinoma, pats siužetas :)

O tie orai be galo nemalonūs, šaltis, lietus ir vėjas.. :/ Tai ir tenka leisti vakarus susisupus į pledą su arbatos puodeliu, bet iš kitos pusės - ir tai yra jauku, kai už lango siaučia vėjas :)

Amanda rašė...

Jo filmas ganėtinai neblogas :) Toks Woody Alleno stiliaus kaip visad :)

pritariu :)

Greta rašė...

O pas mane šilta palyginus;> nors visai norėčiau oversized megztinukų, šalikų ir kavos puodelių pakeliui...:}

Amanda rašė...

tai tau gerai :)

Kornelija Šneiderytė rašė...

Aš taip pat namuose įsisukusi į šiltą pledą žiūriu filmus ir serialus. :) Dar pati nepažiūrėjau filmo "Midnight in Paris", bet reiktų prisiruošti,nes jau kelias dienas iš eilės apie jį skaitau bloguose. :) Be to, būtų įdomu sužinoti pyrago receptą, labai jau skaniai atrodo. ;)

Amanda rašė...

o receptas labai paprastas ;D sumaisai kiausinius su cukrum itarkuoji obuoliu, tada is akies dedi miltu ;D as dar cinamono dejau ir tesla pyliau per du kart apacia supyliau tada patarkavau obuolio ir ant virsaus likusia tesla supyliau. iskepus apipyliau lydytu sokoladu :)

Karolina;* rašė...

mm, kaip skaniai atrodo pyragas! pati užsimaniau:))
o tos dienos tai tikrai nėra labai malonios, bet vistiek pasitaiko (bent jau pas mane) kad saulė išlenda, tai labai gera eiti tokiais orais pasivaikščioti:)

Viktorija rašė...

Ji sumaišė ir supylė, nu nu, gražuole :D Laurais reikia dalintis :D Aš dabar kaip Sima Tave persekiosiu :DD

Amanda rašė...

Karolina- man tai perdaug baisu lysti i ta salti ;D

Viktorija- atleisk mieloji stalkere, kad nepaminejau tavo nuopelnu ;D

Beach at Night rašė...

O as irgi visai noreciau paziureti sita filma!
Ziauriai salta lauke. Visa savaite zadejau eiti po aprduotuves paziureti palto ir batu bet labai salta tai nenoriu niekur vaikscioti. ;D Bet sakiau reikia tai padaryti RYTOJ nes kitaip visa ziema salsiu, nes nebusiu issirinkusi palto. ;D
Ziauriai noreciau akd apsidalintum receptu kaip kepet pyraga. Ziauriai geras atrodo! Sekmadieni galvoju tokia mergaiciu dienyte pasidaryti tai noreciau pabandyti issikepti. :)
Man kazkaip vis sunkiau einasi atsikelti ryte tai nepergyvenk kad pramigai. Sakau gal priprasim greitai prie amzino isalo ir tamsos ir bus lengviau? ;D

Amanda rašė...

Veronika, pora komentaru auksciau parasiau kaip su drauge kepem :) Man ir ziauriai sunku keltis ir baisiai salta, tikekimes priprasim, o tau sekmes ieskant palto :)

Anonimiškas rašė...

Toks oras užpisa, tiesiai šviesiai - keliantis depresiją. Pyragas atrodo skanus buvo :D BUVO. Bet reikėjo jį nusportuot. Ok, nemoralizuoju. :D žinau, žinau kartais tingisi.

Amanda rašė...

tikrai tingisi ir dar kaip ;D