22.10.11

Best friend- bed

It’s after 4 a.m. I guess the past days habit going to bed late is sucking in to me. Or maybe it's because it's the weekend. Either way the past two nights were great and I had an amazing time with my friends which by the way was opposite to what I thought of my last year of school would be like.

Jau po 4 ryto. Tikriausiai jau pripratau prie ėjimo vėlai miegoti per pastarąsias naktis. O gal nemiegu dėl to, kad dabar savaitgalis. Bet kuriuo atveju pastarosios dvi naktys buvo šaunios ir aš nuostabiai praleidau laiką su draugėm. Kas tikrai negalvojau, kad bus paskutiniais mokslo metais.

Image and video hosting by TinyPic


Today I realised how poorly I still handle my finances since right now I have no money and a friend paid for my coffee today. I already can't wait for the autumn holidays to begin even though I don't do much of my homework I still get way too exhausted from school. I barely have energy to work out and my favourite leisure time has become watching the many TV shows that I'm obsessed with.

Šiandien suvokiau kaip prastai aš vis dar tvarkau savo finansus. Kadangi aš dabar esu visiškai be pinigų ir jų gausiu tik pirmadieni. Be to šiandien buvau susitikus su M ir jai teko mane vaišinti kava, nes pati nebeturėjau už ką ją nusipirkti. Be to aš jau negaliu sulaukti rudens atostogų, nes nors ir beveik nedarau namų darbų mokykla mane išgręžia iki paskutinio lašo. Aš vos įstengiu pasportuoti, o laisvalaikiu turiu jėgų tik daryti tai kas nereikalauja daug jėgų, bet man yra labai įdomu, įvairios TV laidos.

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic

Another thing I am obsessing about is Rihanna's and Calvin Harris newest video. I already loved the song before the video came out so now I am watching it non stop.

Dar vienas dalykas kurio esu apsėsta tai naujas Rihannos ir Calvin Harris klipas. Aš šią daina jau mėgau prieš išeinant klipui, o kadangi klipas toks nuostabus aš jį žiūriu be perstojo.




And what would be my blog without some Abbey. So here's some simple studio shots with Terry for the end.

Ir koks gi būtu mano blogas be Abbey. Taigi čia keletas paprastų, bet neprastų kadrų padarytų Terry studijoje.

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic

Have a great Sunday and the rest of the week.

Gero jums sekmadienio ir visos likusios savaitės

xxoo A

14 komentarų:

Karolina;* rašė...

mmm, kaip aš myliu šitą dainą, taip pat ir naują klipą♥

neringa rašė...

kaip ta laida vadinasi, kai merga sako you wanna look like a burrito in your prom dress, huh blondie?;D kazkaip net sudomino;D

t rašė...

Nice pics of Abbey!

http://initialed.blogspot.com

Everyone loves fashion rašė...

kaip man patinka tokie tavo asmeniniai irasai <3 Visgi, nepyk, bet kartais tu lietuviskam vertimui nesinaudoji google translate? :D Net sunku perskaityt kazka vietomis.. :)

Amanda rašė...

Karolina- aš irgi be galo :) xx

Neringa- laida vadinasi "The Biggest Loser" dievinu ją. Ypač dėl šitos trenerės kuri ten rėkia paveiksliuke. Gaila, kad jos nebėra dvyliktam sezone, bet visuose vienuolika gali prisižiūrėti jos prikolų.

t- thank you :)

ELF- awww smagu, kad tau jie patinka. Aš pati perskaičiau dar kartą ir truputi pataisiau, kad rišliau atrodytų. Ne nenaudoju, bet kadangi buvo po keturių ryto aš buvau apsimiegojus ir sunkiai man ten sekės lietuviškai rašyti :)

Sandra rašė...

Daina labai faina, ir pirma karta paziurejau klipa, jis tikrai puikus!

o apie ka sitas secret circle? Pirmakart girdziu toki :) Visus kitus tai ziuuuriu :))

Amanda rašė...

klipas nesveikai geras ;D

tas secret circle apie grupe paauglių kurių dauguma tėvai mirė ir jie ten turi magišku galiu ir jie visi sudaro ta secret circle bla bla žodžiu raganų/raganių gyvenimas ;D skamba biški neįdomiai, bet jei žiūri the vampire diaries tai bus įdomu :)

Beach at Night rašė...

Tie finansai... Man irgi kazkaip nesiseka su jais tvarkytis nors pastaraji menesi vis piniginej turiu pinigu. Keista. Is vis nelabai moku su pinigais elgtis taisiklingai. KAIP LAUKIU ATOSTOGU IR AS! Nieko per atostogas turesi daug laiko atsigriebti ka buvai palikusi sone ir bent kiek atsipalaiduoti uzsiimdama savo megstamais dalykais. ;)
Man Abbey kazkokia per daug kauleta pasidare, nesuprantu kas atsitiko...

Amanda rašė...

Veronika- as nesugebu tu pinigu išlaikyt piniginei ;DD na tikekimes per atostogas taip ir bus :)

daug kas Abbey TFS sako, kad ji itraukia zandus ar kazkas panasaus, bet taip ji labaai plona..

TK rašė...

O isidejai Jillian Michaels :DD siaip, jei RIMTAI NORI pasportuoti ir bent kiek pasikudint - siulau pasieskot tos pacios moteries, kuria minejau auksciau, video. 30 day shred, ripped in 30 ir ten milijonas galijonas kitu. Jie netrunka ilgiau 20 minuciu (neskaitant keliu min apsilimui ir tempimui) o rezultatus tikrai duoda. :D Isbandyta ir ivertinta. :D

Amanda rašė...

ooo gerai puiku, dievinu ja ;D noreciau kad ji realiai man taip rektu i veida kaip ten tai tada tikrai numesciau svori ;D

TK rašė...

Neprisiversi - nk nebus. JOOO, as irgi visai noreciau realiai isbandyt jos ta rekima :DDDD

Amanda rašė...

manau i kelnes prideciau nuo jos ;D

Sandra rašė...

Kas paminejo raganas???? Jamu tada ir ta secret circle :)