30.8.10

Freedom for 2 days

Kaip gera atsibusti 12 h ryto pasidaryt didelį puodelį kavos ir mėgautis nieko neveikimu, nors vėliau ir kažką veiksiu, bet tas džiaugsmas kad tau nereikės nieko daryti tooks geras. Gaila kad jį jausiu tik šiandien ir ryt, bet visgi dvi dienos laisvės nėra taip jau blogai.

Today I got up at 12 o'clock and made a big cup of coffee and I enjoed doing just nothing. The joy of doing nothing was sooo good. To bad that I will feel it only for 2 days. But 2 day holiday isn't that bad.
Image and video hosting by TinyPic

Bei vakar išleidau paskutinius savo uždirbtus pinigus ant naujų kvepalų, nes visi buvo pasibaige. Įsigijau išsvajotuosius Nina Ricci-Ricci Ricci. Kurių reklama pas mane kabo ant spintos su gražiąja Jessica Stam.

Yesterday I spend the last of my money from my salary on new parfume. Because all of my old one's were out of service. I bought the one's that I have been wanting for a while Ricci Ricci by Nina Ricci. Who's ad was hanging on my closet for a while with the beautiful Jessica Stam.
Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic

po jų reklamos aš juos pamėgau,o pauosčius pamilau.
after they're ad I liked them but after I smelled them I fell inlove




xoxo A

5 komentarai:

Everyone loves fashion rašė...

negaliu net patiket jog iki kosmaro liko tik 2 dienos :// beje, sveikinu isigijus kvepalus, tavo uzdirbti pinigai buvo panaudoti teisingai :P

Diana rašė...

užsimaniau pauostyti tavo kvepalus, commercial'as irgi patiko, o Stam suknelė tokia fabulous fabulous ;)

Amanda rašė...

Everyone loves fashion- as ir ;// bet per ta kosmara as dar plius gymiau ;/

Diana-pritariu :)

Beach at Night rašė...

Man kaip patinka Ricci ricci kvepalai!!! Ziauriai!

Amanda rašė...

man ir !! o dabar I have them :)