18.5.10

Why I haven't been writeing

Gal keletas iš jūsų pastebėjote, kad aš ir vėl nustojau apie save rašyti. Taip yra todėl kad kai aš jau pagaliau sukaupiu jėgas parašyti įrašą aš esu užsidepresavus ir pikta. Tai kadangi aš nebenoriu užsidepresavusių įrašų aš juos ištrinu po kelių eilučių. Aš ištikrųjų labai stengiusi neiištrinti šio įrašo taipat.
Beje šiuo metu yra 00:20 ,o aš tik dabar baigiau daryt namų darbus. Ačiū dievui ši savaitė man mokslų paskutinė, beliks tik keli egzaminai. Aš mirštu vien pagalvojus apie egzaminus, taigi bandau apie juos negalvoti. Taigi geros jum savaitės, nes manoji kolkas nusimato nekokia.


Translation: Maybe some of you noticed that I stopped writing about myself again. It's because usually when I'm on a mood to write I'm angry or depressive and since I don't want to have these type of posts, I delete them after few sentences. I'm actually trying really hard not to do the same with this post. It's 00:20 and I just finished my homework. Thank god I will no longer have lessons after this week, only a few exams. I'm dying from these thoughts already so I try not to think about them. So have a nice week I know I won't.

Image and video hosting by TinyPic


xoxo A.

6 komentarai:

Anonimiškas rašė...

Laikykis, aš diplominį rašau ir man jau stogas čiuožia, nes liko tik dvi savaitės pabaigt...
P.S. įsijunk anglišką spell check'ą, kai rašai ;D

Amanda rašė...

man ir lietuvisko reiktu ;D as spellinu viska ziauriai sudinai ;D

Siggy rašė...

aš ir egzų bijau...žiauriai

Amanda rašė...

tu net neiisivaizduoji kaip bijau ;D

Beach at Night rašė...

Tu bent prisiverti padaryti namu darbus o as pastoviai sedziu kokiam TFS ir negaliu islysti is forumo iki kokios 3 nakties. Po to ryte vartausi taip kaip Abbey nuotraukoj ir galiausiai pavelavusi i mokykla prasau draugu kad leistu nusirasineti. :D

Amanda rašė...

žinok aš labai retai kada padarau nd,dabar jukgalas mokslu metų tai kažkaip prisiverčiau ;D