23.4.10

Summery mood

Užpuolė mane paranoja, kaip nekeista. Ogi tik dabar susivokiau kad iki vasaros ne kažin kas liko, na taip žinau kad greit bet KAIP greit nesuvokiau. O mano planų iki vasaros aš toli gražu neiišpildžiau, na taip numečiau kelis kg, po kelių ratų nepadustu, bet juk suplanuotų kilogramų nenumečiau, mokintis smarkiau nepradėjau o apetito toli gražu nepamažinau. Na nesitikėjau iki vasaros tapt Miranda Kerr, bet bent labiau matomų rezultatų norėtusi pasiekt ne vasaros metu, o iki jos.
Image and video hosting by TinyPic
O šiandien suvokus kiek laiko liko iki swimming suit sezono tai atėjo tik dvi mintys į galvą:
1.Pradėti visiška skysčių dietą ir numesti staigiai kg kurie normaliai pradėjus valgyt sugrįš dvigubai(patikėkik man tai buvo ne kartą)
2.Arba mažint savo pramoninius kiekius ir tikėtis, kad sveikesnė mityba ir sportas galų gale po ilgo laiko atneš rezultatų kurie negrįš atgal,nes prie sveikos mitybos priprasti įmanoma.
Dar neapsisprendžiu ko ir kaip teks imtis, bet kad kažkuo užsiimsiu tai faktas, nes mane lyg sąžinė graužia ,nes galvoje girdžiu maža laikroduką skaičiuojanti laiką iki vasaros.
Kadangi dabar kaip beprote žiūriu vasariškas nuotraukas nusprendžiau kelias parodyti:
Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic

have a nice weekend
xoxo A

7 komentarai:

Siggy rašė...

man ir ta vasara labai greit ateina, nes manau dėl to, kad vos ne visą pavasarį yra šalta kaip čiukčio subinėj ir kažkaip nesijaučia jo, lyg žiema dar būtų...

Anonimiškas rašė...

agaga, same here. mano sąžinė prabilo vakar vakare ( mamos balsu ) ir sakė jei nieko nedarysiu bus pizė. nes ir db pizė, tik mažesnė. TAI VUO. Reik pradėt veikti, kad pasiekt gerų rezultatų. LINKIUUU KUO DIDELIAUSIOS SĖKMĖS:} ir garantuoju, tau pavyks!!!

Amanda rašė...

Siggy-as ir tokios nuomones ;D
tk-ACIU!! ;* tau taipat sekmes

neringa rašė...

na, iš tiesų tai manyčiau, kad geriausių rezultatų pasiektum sporto ir sveiko maisto pagalba :)) beje, nuotraukos žiauriai gražios xo

Amanda rašė...

I hope bent kazkaip to pasiekt ;D
dekui man ir patiko xo

studded lashes. rašė...

don't even tell me about it!
Man jau db vasara, nors ko uzsibreziau toli grazu nepadariau.
Sekmes toliau begiot ir pasiekt savo tikslo! xox

Amanda rašė...

dekui xoxo