1.3.10

You really have a big prblem

Taigi nuo penktadienio kasdien lankausi pas E (sekmadieni pas močiute,bet tai situacijos nekeičia) ir ten ryju tiek kiek normalūs žmonės suvalgo per ilgesni laiko tarpą.Ryju Ryju ir dar karta ryju,neseniai iš jos grįžau ir jaučiuos lyg betkada galėčiau susivemt,kai gyvulys koks..Anyway man labai reik prasivalyt organizmą ir gert daugiau vandens ir grįžt prie košės-sriubos valgymo metodu.
Image and video hosting by TinyPic
Šiandien nusipirkau du pakelius cizų,tai turėčiau būt aprūpinta kuriam laikui jei skrandžio monstras atsisakys priimti mano dieta,visi žino kad cizos alkio nenumuša,bet morališkai tai tikrai nuramina.
Image and video hosting by TinyPic
Beje sveikinu visus su fakin pavasariu,kuris pagal orų prognozes atneš sniegą ir šalčius yapy.Taigi neskubėkit nukišti šalikus ir kepures į tolimiausią kampą(pavariau kai tikras Naglis Šulija).
Image and video hosting by TinyPic

Have a nice first week of spring

xoxoxox A.

6 komentarai:

ohsoboheme rašė...

as visdar privalau laikytis tu koses dietu tai man jau jos wehwwww:// bet seip jei jau uzsibrezei tiksla tai neisklysk is kelio. isvada: maziau lankykis pas E :D sekmes;***

Unknown rašė...

love love love the 1st one
xx
comment back

Amanda rašė...

S-vargšiukė,užjaučiu žinau kai jos užknisa ;DD teks teks 6iandien ji pas mane lankės;D*****
fashion doll-I'm glad you like it ;]

ohsoboheme rašė...

krc dar tau naujiena pasakysiu, rukancio zmogaus vidutinis svoris skiriasi tik 1kg nuo nerukancio:D tai net neverta smirdet!:D
<333

tasheki kishayoti aka velvethour rašė...

reik ugdyt valią......ir ėst mažiau.aš bandau - man pakolkas sekasi.mažiukais žingsniukais - bet jokių bondučių ir jokių snikerių.
košikes dabar pati valgau,bet aišku, kad jomis gyvas nebūsi.

Amanda rašė...

S-ka as rukau,kvepia ;D****
velvethour-reik reik..va as ir bandau ;]